internt,


knip, på fredag blir det regn.

de är faktiskt helt okej med en cider i det här vädret. vi har chillat på baksidan av huset, vart och handlat och druckit cider. de luktar till och med utlandet.. iallafall utanför willys. såg en del håriga greker, kan ni tänka er den känslan. hahaha!! sen åkte vi till ica, där luktade det svett, ännu bättre. äääääälskar sommar.
knip, på fredag blir det regn.


(observera, de går inte att ladda upp pics)

plankstek,



har man inte fått biljetter till peace &love måste man lära sig att planka. det är vad jag och mö har övat på under den senaste tiden,.  

i like sunday,

äntligen börjar min mö bli frisk och jag behöver inte bo på gatan längre.
kändes som jag inte ätit på flera dagar när jag kom hem imorse och gjorde en såkallad 'lyx-frukost'. enligt oss är det lyx när man ställer fram sakerna på bordet plus att det var typ tredje gången vi satt vid bordet och åt. de kallar jag lyx.. nu blir det simba sen en tripp till ica för att handla food. i like sunday.


brukar glida runt, hänga runt, panta burkar ...


You give me fever

Sitter bara här å kollar på tvn, uppfattar liksom inte vad som händer.. Har feber å svårt att andas men inte får jag träffa någon läkare för de. När jag ringde i Tisdags så sa dom att jag skulle avvakta till onsdag å om det blev värre så skulle jag ringa då. Så jag ringde igår också men då tyckte dom att jag skulle avvakta tills idag. Alltså dom kan dra åt hel***e för så kul att gå till läkaren tycker jag inte att det är! Har världens läkarskräck. Så midsommar ser ju inte så ljus ut för min del, håller tummarna på att jag är fit for fight men de återstår att se.
Saknar även min kära sambo.. har förbjudit henne att vara här å bli smittad. Har letat upp ett jätte smarrigt muffins recept som jag ska bjuda henne på när vi äntligen ses igen. Om inte allt för lång tid hoppas jag..




wingardium leviosa

hallå, vad håller vi på med?
vi är ute och flyr.

ikväll var det dags för en reunion för oss och det firades med taco och cola. sen några armhävningar med mö på ryggen. jag säger till dig, jag är en stark tjej.
vi är som två små tissme,




All i really want is money in my pocket

Var på ikea häromdagen med Elin. Tog en såndär stor ikeakasse i början eftersom jag skulle göra en massa fynd! Det var grymt kul för vi gillade tydligen att kolla på samma saker. Bådas favoritgrej är påslakarn! Alltså jag bara älskar dom, finns inget roligare! Det är min nog fetish. Men iallafall, när vi kommer fram till kassan så kollar jag i påsen och det enda som jag har där är två handtag till mina köksluckor? Är man på ikea kan man inte bara köpa en sak, så jag fick slänga ner några grejer som fanns där vid kassan. Fick med mig typ plastpåsar, sugrör & en matlåda hem... värt.


& en stor puss på min finaste kusin som tagit studenten!


sunsunsun

Herregud vad varmt det är ute! & inne för den delen. Håller på att kvävas. Sitter å äter en skål jordgubbar med mjölk & kollar på Almost famous, min favvo film! Imorgon ska jag träffa min vän Elin som jag inte sätt på nästan ett halvår. Ska bli väldans trevligt!

Vilopaus i skuggan med Zelma



Å du är välkommen in

Idag har jag bara haft världens slödag. Legat i soffan å kollat på typ alla du är vad du äter. Nästa avsnitt ska Dag Hofer, bullets sångare vara med.. längtar! Nu ska jag & Mr.W käka min supergoda soppa. Pöss



RSS 2.0