Long time, no see

Det var ett tag sen nu.. har verkligen inte haft något intressant att skriva om, det har jag fortfarande inte ioförsig men nu kan jag iallafall sätta ihop hela meningar! Fredagskväll å det betyder ju PAAARTY!!! eller? nej, är jätte trött & hängig, ska bara vila, kolla på film & dricka coca cola,, kanske sneaka lite av jojjs glass!
Imorgon är det match, första riktiga seriematchen för min del. Har sett fram emot det så mycket men på gårdagens träning gick det käpprätt åt h*lvete. Känns kanske inte så stabilt inför en match, menmen vad ska man göra. Nu ska jag kolla på idol iallafall.. bjuder på en bild från förra helgens bmbäventyr


jag tappar allt,

jag önskar innerligt att jag kunde komma på något att skriva om. men det är helt tomt. så det med att bli bättre på att blogga kan vi stryka. fan vad dåligt det går.

skriver meningar och suddar ut dom. skriver om och suddar ut. försöker hitta inspiration men alla ord känns som någon annan redan tagit ifrån mig. så jag suddar ut,.

chiao bella,

idag önskar jag att det fanns tid för att dra täcket över huvudet &ligga kvar där hela kvällen. men istället blir det klackarna på &gå på födelsedagskalas för min kära mor. hoppas på massa onyttiga saker! de behöver mitt huvud idag! sen ska jag &mö bli bättre på att blogga! chiao,



Efter drygt 5 långa timmar..


de ekar över hela staden,

min mage är så tom så den ekar. mina ben är så lama att dom skakar. men fan vad jag älskar människor. &grymt kul hade jag igår både innan, under &efter. slippa tänka för en stund, bara va. men nu längtar jag tills mö kommer hem så vi kan handla allt onyttigt man kan tänka sig! ikväll ska jag rulla till sängen. tjoCKis.


i see it in your eyes that you listenin'

kom hem lagom till mö skulle åka & jobba efter en sväng på stan i min pappersvärld. är stammis på nordea nu. papper överallt. skulle kunna fylla en hel container.

svettig som jag var efter cykelturen hem tänkte jag att jag lika gärna kunde svettas lite till. så jag tog, hör och häpnar, tag i att städa badrummet. smatidigt som moa lignell sod på repit med hennes låt, 'when i held ya'. tror inte den låten kommer gå att spela sönder. men nu ska jag dra iväg igen. ha de,.


en bild på mitt nyfärgade hår.
IM BLOND, aNd i like it.

All by myself,

Här sitter jag å ugglar helt själv. jojjsing är hos hennes päron å myser så jag sitter & kollar på bonde söker fru med volymen inställd på 15, när hon är hemma står tvn minst på 35.. men förhoppningsvis hör hon bättre snart!
nu har jag iallafall tagit å bokat en ny tatueringstid, redan nästa torsdag är det dax :D de var ju typ 9 månader sen sist, har totalt glömt bort känslan! just nu känner jag hur kul det ska bli, men fråga mig när jag ligger under nålen så får ni nog ett annat svar!


jag &min vaxpropp,

det känns precis som någon sprängde en atombomb i mitt öra. och sedan massera in den lite extra, typ som att sparka på den som redan ligger ner. &under den tiden fick jag mö att skratta så hon började gråta. bara av att ta lite VAXOL-spray i örat. men fan vad det ska bli skönt att höra igen.

jag har precis kommit hem från en middag på tacobar där våran konversation mest bestod av ordet 'va' då jag inte hörde så mycket &vi fick byta ut ord till meddelande via hänga gubben-appen. &efter det var vi på bio vilket jag verkligen uppskattar att de är hög volym på. speciellt eftersom det var svenskt tal. tänk att en vaxpropp kan ge en sådan bra historia. 'jag &min vaxpropp' ska jag döpa den till.


Det är frågan

Nu är klockan sådär mycket igen.. jag förstår inte hur det plötsligt kan gå så snabbt. Kollade just på klockan & då var den 12, skulle bara fixa en grej sen gå å sova, yeah right! nu är den prick 2 å här sitter jag & letar lite inspiration för en ev. ny piercing, lite småsugen så här efter några år. Kanske blir en medusa igen?

tar cykeln ner till city, för bussen slutat gå.

hypokondrier är bara förnamnet. söker problem är vad jag ägnat min morgon åt. åkte till doktorn &gjort tester för att kolla om jag verkligen är frisk, på riktigt. &vi kom fram till att jag har en vaxpropp i örat. en jäkla förklaring till varför jag inte hört så bra på sistone. &nu tänker jag göra något kul av denna dag. bye



det är okej att känna,


magkänslan,


i helgen har jag äntligen sovit gott. jag sov som en gud inatt &jag känner mig utvilad för första gången på 1 vecka. men å andra sidan säger min kropp tvärtom, jag är så jäkla trött i benen &i ögonen just nu att min säng gör det svårt att hålla ögonen öppna. det svider. jag längtar tills jag orkar resa mig upp för att göra mig iordning för sängen. ändå känns de på tok för tidigt just nu. men någon sa till mig, gå på magkänslan. &de är precis de jag ska göra just nu.

hoppas ni haft en lika bra helg som jag!
tack till alla som gjort den så jäkla bra.
vänner är de bästa man kan ha !!



kalldusch,

vaknade upp som en solstråle klockan åtta och trodde att jag blivit frisk.
..men det varade bara några sekunder. så fort jag börjde ner huvudet för att sträcka mig efter kläderna på golvet började näsan rinna. en troa-rulle senare tog vi tvätten &gick ner. tryckte in all tvätt. klockan tickade &jag kom på att jag måste skynda mig. hoppade in i duchen, tvålade in mig och shamponerade håret. sen känner jag hur vattnet blir kallare och kallare så jag vrider upp värmen mer och mer tills jag hör mig själv skrika av chock! vattnet kändes som isdroppar över min kropp. jag tar ett djupt andetag och sköljer snabbt vatten över hela kroppen. tappar andan för en stund &vänder huvudet upp och ner för att få ur de sista schampot i håret utan att utsätta min kropp för köldskador.  ut kliver jag ur duschen med mungiporna släpade på golvet. fAN vad sur jag var.

pigg som fan cyklade jag ner på stan för att möta upp mamma för en lunch &lite shopping innan jag skulle åka till salongen. MEN FAN,. glömde saxarna hemma så det var bara att trampa hem igen. glad som en solstråle var jag då min jacka trasslat in sig i nån knut (hänger snören från den) ´&jag kastar den på marken, andas och nästan glömmer saxarna innan jag sätter mig på cykeln ner till salongen igen. men sen var det bara frid &fröjd. malin (på salongen) färgade mitt hår så jag blev supernöjd! sen fixade jag iordning saker på min plats och snicksnackade med alla på salongen. imorgon är de fullbokat &jag längtar som tusan att ta emot mina kunder. ska göra er så vackra!
jojjs


RSS 2.0