largo y duro, grande y fornido

äntligen har vi förenats igen. me and the mö.
ingenting sa oss att en cider på gräsmattan vore fel.


aoutch

Skulle kolla på film i sängen igår innan jag somnade, så jag bär med mig datorn, konstaterar vart sängen är, ska ställa ner datorn på sängen men mina ben slutar inte att gå så jag går rakt in i sängkanten & datorn flyger in i väggen! Idag har jag jätte ont i knät, skulle vilja ha ett såntdär träben som piraterna har!




dance dance dance

jag är så lycklig. hittade ett par byxor som var så sjukt bra. sen ett linne. sen hann vi förbi kan dee, synd att hon inte målade när vi var in. ikväll blir det all in med mickemus. lämnar mö igen, men hon ska på lagfest. nu ringer taxin, måste gå. bye bye.
dance dance dance,



jojjs

ahlgren,

här ligger jag i soffan och äter ahlgrens bilar medans jag väntar på att mö ska bli redo att ta sig in till stan. jag måste panikshoppa och mö behöver armband. sen måste jag hem i panik igen för att göra mig redo för att dra. det känns som dethär lördagen är min lördag. ha de, puss


jojjs

Humpa dumpaaaa dryck!

Kom just in från en powerwalk i rocklundaskogen med jojjs. Körde ett rejält styrkepass också ;) Sitter å letar inspiration till en ny tatuering, låret blir nog mitt nya projekt!
Nä nu ska vi kolla på Änglagård 3 å äta godis tänkte jag skriva men kom på att de har vi ju inget.






stolt,

gud jag är så stolt över migsjälv.
haha.

imorse kom malle och hämtade mig, sen åkte vi till citygross för att köpa hårfärg. sen slingade jag och klippte henne. de blev supercoolt. OCH SEN. färgade jag håret på mig själv, plus att jag lyckades på något vänster färga ögonfransarna på migsjälv. tror ni inte jag är stolt? så jäkla duktig. HAHA! kom till mig om ni vill bli snygga. OAH-OAH! hejdå. nu blir det powerwalk.


jojjs

häcken,

jag lovade och jag höll de jag lova.
nu har jag precis kommit hem. mötta upp mö och vi hämtade hm paketet. är superduper nöjd. skulle ha en bikini men nu har jag två. oha-oah. och är asnöjd med mina harem byxor. look,


så längesen,

hej
nu har jag kommit hem. känns som jag kommit på besök. de är lite konstigt att vara hemma. så jag tänkte att jag åker på lördag igen, så ni kan sakna mig lite till. jag måste bara BLOGGA. har saknat de, men jag hinner egentligen inte nu, ska åka till pållen. vi får ta det ikväll. det är ju kväll.. men ha det så bra. SOL!


jojjs


För den 25e smäller de!

Eller ? nej, jag ligger här i soffan å ska kika på big brother.
Just varit ute på en power walk, grymt tråkig att vandra själv. Glömde iof att hämta hm paketet på vägen hem, de va dumt. Har längtat efter det hela dagen!
Men imorgon kommer jojjs hem & styr upp mitt liv igen..



fyfanfyfan,

måste det regna? inte ens maskinen gör mig glad.
nu vill jag åka. femtio min kvar.
puss


jojjs

samma sak varje gång,

ser ni vad romantiskt? vi lagar scones på morgonen innan jag ska åka iväg.
mö får klara sig själv nu. undra hur det kommer gå..


It's outstanding

Jag kör en gästblogg här i våran gemensamma blogg. Johanna håller ett för högt tempo för mig.
Vi har precis ätit en skål jordgubbar med mjölk, sooooo good! Jojjs pekar på sin mage som står rätt ut & säger; den står ju rätt ut, It's outstanding! Alltså hon är så störd så ni anar inte. Vi borde börja videoblogga så ni förstår hur roliga vi är. Våran humor är awsome.. eller vad säger ni?



jag viska det jag vet att du vill ha,

städat och diskat men jag glömde vist spegeln, hoho.
nä nu är det dags att åka till stallet. får se om mö gjort scones till ikväll.



lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen,
JOJJS

sju svåra år,

vi skulle vakna halv nio och gå till ica för att köpa bakpulver och smör men jag stängde av mitt alarm och för första gången hörde jag inte mös väckarklocka. nu förstår jag hur hon känner sig på morgonen. men klockan tio kändes de som det var dags att vakna. mö skyller på att vi inte hinner gå till ica, fast det är fem timmar kvar innan hon ska till jobbet. dålig ursäkt till att få sova. hon har inte stängt av klockan än och de har gått 44 min sen jag gick upp. haha. inte nog med att man var trött när man vaknade, när jag kollade mig i spegeln såg det ut som jag haft sju svårta år. mitt hår har aldrig haft så mycket volym någonsin, viste inte att det gick. får ta en dusch på dehär..


jojjs alone

precis som ni,

dagen startade med grillning hos hille. och övergick i alias-spelning vilket jag och hille fick storstryk i av mö och sofie. vi landade till slut på bill o bob där även alla andra västeråsare var. mycket trevlig kväll som slutade i en alldeles för lång efterfest. men mö var smart och åkte hem efter ett tag. jag ska alltid vara värst, stannade till klockan var halv sex. imorse fick jag ta stryken. somnade gång på gång och orken som alltid brukar finnas där var borta. men efter en hel dag i sängen tog jag tag i kragen och städade för att åstakomma med någonting innan jag tog cykeln ner till mö på jobbet. vilket ledde till en powerwalk hem med en matkasse runt armen.




'take a bullet straight through my brain,'

'take a bullet straight through my brain,' ropar ut från mös väckarklocka. idag känner jag inte för att väcka henne på morgonkvisten trots att vi ringde varandra igår och hon sa att jag kan krypa ner bredvid henne när jag kom hem. låter snuskigt va? men jag var för pigg för att somna om. funderar på att gå in och stänga av mös klocka så hon kan sova och jag slipper gå powerwalk. känner mig på tok för lam i benen för det.


jojjs

försökt med allt,

igår hann jag pussa på en kattunge, besöka nya ikea, dricka rödvin och känna att sommaren är på väg. imorse tog jag en powerwalk hem från sofie där jag somnade igår efter bigbrother. det tog mig femtio minuter att gå hem, gud vad duktig jag är.

jag ligger och funderar på när mö ska vakna. har försökt med allt, plus att hennes larm skriker ut låten 'i try to be chill but your'e so hot that i melted'. hon vaknar inte till något. skulle jag gå in och skrika mööööö skulle hon inte ens reagera. nu bytte radion låt, ingen reaktion. jag ger upp.


me and the kiss

One two seven three down the rockefeller street

Uppe med tuppen & powerwalk på schemat!
Vi har nu inlett vårat hälsosammare liv så om ni ser något "whoosh past" på gatan, lugn bara lugn, de är vi!




Mycket bättre

Bara för att visa att min musiksmak är 1000 gånger bättre än jojjs ...



kär,

jag kan inte förklara,
kolla på 'dom kallar oss artister' med salem al fakir. får ni inte samma känsla?
jag tror jag är kär,



jojjs

geting-bo



fråga inte ens om de blev mycket sömn den här natten,

kill-bill

'maby i will kill somebody, you are very close' säger mö och pekar på mig.  youtube har fuckat upp sin sida så vi kommer inte in för att lägga upp våran video från när vi jagar geting hela natten. det kan komma inom en snar framtid. hoppas ni orkar stå ut med oss och vårat dåliga uppdatering.



här bjuds de på en gammal bild på oss,

Jättetrött tjej idag

Vaknade av att våran kära gråsparv satt å skrek utanför fönstret, han blir inte ens rädd när jag kastar kuddar mot honom längre.
Sen var det dags att åka till lasarettet med mitt finger igen. Fick reda på att det alltid kommer se lika cp ut som det gör nu, roligt! Vidare ner på stan för att äta lite godis med jojjs innan jag landade på jobbet. Skönt att hundarna var lika sega som jag!




idag har jag nuddat ett flygplan med tån,

vaknade med världens huvudvärk, eller ska jag kalla det för ångest för att slippa städa med mö idag. kunde inte röra mig förns klockan stod på 14.53. mö har tröttnat på mig, min bakisyra är inte att leka med. ni kan jämföra mig med katerina i bigbrother när hon är som mest psyk. fast jag gråter inte, jag skrattar.




idag är vi emo,

vi har kollat på 'herr och fru' och ätit godis ikväll, även hunnit med att härma en frusen spindel. snart kommer pappa want to be och lagar våra cyklar. lyckad kväll.


jojjs

Presentation

Behöver vi säga mer?


RSS 2.0