här sitter jag och chillar medans alla vill ha mig.

idag ska jag träffa ännu en frisör och prata. och sen ska jag ringa upp killen som ville att jag skulle köpa hans salong. och här sitter jag och chillar medans alla vill ha mig.
skämt & sidor.


Jag tänker hålla andan tills vi åker till grekland,

Jag å jojjs gör allt vi kan för att få lite greklandsstämmning här hemma.. Vi har kollat på tsatsikifilmerna & planerar att måla hela sovrummer med vit/blåa ränder, skulle göra allt för att ligga nere på stranden i rethymnon just nu!


χρυσή σώμα

godmorgon. här sitter jag naken i soffan och åskådar min gyllenbruna kropp. samtidigt som det slog mig att jag faktiskt också har saknat en sak här hemma. kaffe! det är så mycket godare att dricka kaffe i sverige även fast jag pinmplade kaffe i grekland för att hålla mig vaken så slog ingenting de jag dricker just nu. och snart ska jag ta mig en tur på min hojj ner till affären och köpa oss massa frukost. &sen hoppas jag på att något kul kan hända idag.                                                                                                                jojjs


chillat, druckit milkshake....kollat på katter

nämen här ligger vi i soffan och har precis kollat på 'tsatsiki, morsan och polisen' och sörjt att vi kommit hem till fucking sverige. man kan nästan säga att de inte alls var ett dugg kul att komma hem.. de enda mö saknade var sin cornfilé. annars hade vi lätt rymmt, för vi har typ haft den bästa tiden i våra liv. chillat, druckit milkshake....kollat på katter. eller?
kanske, KANSKE att våra videobloggar kommer upp senare. men bara om ni tjatar! ooopa!


we are alive,

alltså vi har det så jävla fett här. synd bara att vi är fett bakis idag och sov till klockan fem. inte ätit något och är helt efter. då är det tur i oturen att vi har en så bra bartender som fyller på oss med coca cola.

igår ........
mö hittade hells angels kompisar som visade upp motorcyklarna för henne men sen blev vi lite rädda för han och alla andra greker. så vi skulle ragga upp några andra killar vilket slutade med två spinkiga danskar som inte kunde hjälpa oss ett dugg. och det slutade i en mycket sen hemgång,, vid frukost tiden.. men inte fick vi i oss någon frukost för det, de åt vi nyss, coola, banan och glass. mumnmms.



one last look

nu tar vi oss en tripp ner på stan och köper de sista  vi behöver för att vara fullpackade till resan. inatt bär det av och vi är taggade till tusen. dansar runt i lägenheten till crystal fighters. NI ANAR INTE HUR SKÖNT DE SKA BLI!!!!!


Känn ingen sorg för oss sverige,


packad &klar,

utan att ljuga så har vi kollat upp grekiska ord på youtube och skrivit packlista som nästan blev ett a-4,a papper.. det känns så himla bra att det snart är dags. vi har dessutom fixat skjuts till arlis. mycket duktiga flickor.


luxury

I år kör vi på lyx, ska bli så skönt

jag får panii i i i iiik

jag & jojjs har gått runt å väntat på att hitta den perfekta resan, men vi var för kräsna så nu finns det bara en intressant kvar!! men vi kan inte boka den förens ikväll... om den är borta då är vi körda. lyckas vi blir det alltså 4de året i rad som jag åker till rethymnon å andra året med jojjs! fyfan va kul vi hade sist, levde på spaghetti & tequila. i år hade vi även tänkt att besöka stranden,


i belive i can fly'.

det här kommer bli jobbigt. både för att jag är så trött och för att det är så mycket jag skulle vilja skriva. pmeet var fan över förväntan. vi fick livemusik av sebbes band, massa öl, groggar och mycket folk. vi hängde gäng utanför. och efter klockan fem gick vi ut till en lekplats och jag och bror hoppade fallskärm in i en buske samtidigt som jag sjöng 'i belive i can fly'. as skön känsla men fan vad jag har sår på ryggen idag. eller ah, armarna och benen också. sen kastade vi macka ute på bryggaren och gungade. de var som om man va barn på nytt. gick och la oss ca åtta imorse och vaknade tolv för att ta oss en tripp till subway för att sedan gå hem igen och sova till fyra.




,@

ikväll fick vi live-musik @my-pärents-home. brorsans band är här och är typ bäst på att sjunga och spela instrument. OM vi är deras fan. helt otroligt hur man kan va så begåvad. pmeet, imorgon.




do you want o ride my horse,

ikväll blev det hästkväll och till och med mö red. tappa hakan. hon är så duktig.








jojjs tankar,

man glider ifrån, man hittar tillbaka, man hittar andra, man hittar fler, man glider runt. de är väl en bra start för att ni ska förstå hur jag har det i mitt huvud just nu. jag är inte bitter. nej gud nej. men jag är förvirrad. jag mår som en solstråle men samtidigt som ett åskmoln. jag är glad, jag är ledsen.

jag har precis flyttat in till mö igen. för andra gången. men den här gången tänker jag verkligen inte flytta ut igen. om hon inte vill förståss. jag är här för att stanna. och de har aldrig känts bättre.. igår drog vi ut den där nedrans tummen som satt fast i arslet och städade iordning i lägenheten och gjorde det hemtrevligt. klockan var nog halv två när jag (observera jag) gick och sussade för natten. och sen att kliva upp igen klockan sex sög ju. men sen har jag hållt igång. men kan säga att jag har jobbat från åtta imorse och fram tills klockan nio ikväll. fast med två olika jobb. jag kommer sova så gott inatt! och jag hoppas min mö kommer och lägger sig här snart så jag får berätta en godnatt saga för henne! jaja, sleep tight.

obs, de översta hade inget med mig och mö att göra. jag flyttade till mina föräldrar ett tag för att ha närmre till jobbet. och de varade i två veckor, typ.
tills jag ångrade mig.




RSS 2.0