kreativitet

försökte kurera mig hos mina föräldrar inatt men lyckades inte så bra. dom har massa sprindlar i deras lägenhet så jag sov med lampan tänd ifall jag skulle behöva döda någon, (dedär lät som om jag hade vågat döda en spindel)tror ni jag kunde sova bättre för de? snarare tvärtom. men nu har jag anlänt hem igen &jag kände för att vara lite kreativ så jag satte upp en lapp på dörren med mitt namn. tyckte jag var på tiden!


vi i ett nötskal


Hundarhundarhundar,

Var ner & jobbade på Hundens dag som Västerås kennelklubb anordnat hela lördagen tillsammans med min vän alexandra! Vi hade i  uppdrag att utse "Charmigaste hunden".. Vi plockade ut våra 5 favoriter sen fick publiken rösta, men vi visste att våran favorit skulle vinna, det var det charmigaste jag har sett  på länge. En 11 månaders chihuahua men med ett självförtroende som en rottweiler!
Nu ska jag snart ner till mina vovvar på jobbet för lite sköna promenixer i solen


wake up happy,

känner mig klar för idag. har precis kollat på true talent., superkul! men nu är det dags för att sova, bli frisk and wake up happy,


Hej här står vi


sleep tight,

jag är så jäkla avis. lykke li spelade igår i stockholm &jag fick inte se det. varför missar jag alltid henne? fick iallafall en bild som jag blev glad över! hon må vara den bästa!. men jag och mö kollade ju på två helt otroligt långa och tråkiga filmer igår. till slut blev mö så förbannad så för första gången i världshistorian gick hon och la sig före mig.


stackars mig, för ingen bryr som om lilla jag..

min såkallade semester till stockholm var fort över. åke i torsdags &var ute på krogen med amelie, like old times. skit kul kväll. vaknade med världens bakisyra. massa fnitter &massa prat. natten därpå efter en superbra film &mysig kväll kom vändningen. helt plötsligt blev jag lam i kroppen och några sekunder efter var jag inne på toan där magen vände sig upp och ner, upp och ner (sjunger som i ica-reklamen). natten fortsatte med frossa &feber så jag tog beslutet av att åka hem imorse, vilket jag inte alls hade planerat. jäkla skit dag. plus att jag tappade bort mina hörlurar till mobilen så ingen musik på tåget. nu har mö tagit hand om mig &vi har hyrt film till ikväll! tur att mö är bäst i världen ändå.


Mö is alive

God morgon!
Idag var jag uppe med tuppen, eller ah 9.45... men med tanke på att jag annars går upp 12 så är det ju tidigt. Skulle ner på stan med en vänn å planera inför hundensdag som är på lördag. Vi ska hålla i tävlingen "charmigaste hunden", ska bli superkul men är lite nervös för att vi inte har någon koll på hur vi ska genomföra detta än!
Nu sitter jag bara här i min nya snygga t-shirt som jojjs kom hem med till mig igår, hon är så jävla bra den tjejen! Ska nog ha den på mig ikväll när mina vänner Elin & Natta kommer hit för en tacokväll med oss.
Egentligen skulle vi gå en powerwalk men hallå, Taco vs powerwalk? ah ni förstår ju själva


surprise,

igår åkte jag till amelie &överraskade henne på salongen där vi jobbade ihop när jag bodde i stockholm. möttes av  'men vad gör du här?' och sen sken hon upp som en sol. avslutade dagen med mat &vin i en riktigt mysig lägenhet &somnade i den skönaste sängen jag någonsin sovit i. vilket resulterade i att det var svårt att gå upp imorse. men iväg kom jag &åkte med amelie för att hämta ut hennes mobil. avis på att hon fick en bättre mobil så imorgon är det dags för mig att lämna in min.


nu känns de som jag kommer somna vilken sekund som helst,
men först måste jag se parlamentet med pÄR ;)

move over& let the big dog eat

Skaffa ny hund eller inte?
Åh det är så jobbigt det här, vill verkligen ha en ny hund, men alltså det är ju så j*vla mycket jobb.. bara det att jag inte kommer kunna cykla till jobbet utan måste börja gå, om jag vill ut & resa vad gör jag med hunden då? Men samtidigt hur smart är det inte att skaffa en hund nu när jag jobbar på hunddagis? Vet inte hur jag ska gööööra,, dagens tankar


he never make it rain, where's your umbrella,

städ-dags,
jag säger till mö att hon måste köpa en ny väska.
när vi kommer innanför dörren står det 8väskor..



ja må han leva,

idag åkte vi ner på stan &shoppade paket till bapi &sen åkte vi och åt upp all tårta dom hade köpt! &sjö/ung i falsett,



working ladies,


igår spontanåkte vi ner på stan och gästade krogen. från att ha legat i soffan &degat efter en lång dag på stan med shopping, jobb och matkoma. vi gjorde ett ryck &kvällen bestod av dålig men sjukt snygg dj, redbull-vodka, umgänge &hells angels dans. sedan allsång i taxin hem. och för att inte glömde de mest important thing, earth hour på toan.




Går i tankar,

Ny tatuering ska göras men frågan är vad,
är bara några veckor kvar så letar inspiration överallt, ge mig lite!



jag gråter bara i regnet,

har setat framför en dator hela dagen ändå sätter jag på datorn de första jag gör när jag kommer hem,. lame. idag var min sista dag på posten &dom var hur gulliga som helst. fick massa kramar och stöttningar för mitt företagande. hoppas alla kommer till mig och klipper sig. weeei!! längtar mest av allt. men nej nu måste jag åka och möta mö på ica. ska cykla i regnet,. våran kyl &frys ekar. tommast! bye,





,

när jag satt på jobbet längtade jag hem. när jag kom hem längtade jag ut. satte mig på soffan, vred &vände. skicka sms &ångra mig, skickade mer &blundade. somnade, vaknade till av sms. satte på p3, ångrade mig &kollade på smset, stängde mobilen, stängde av radion, satte på musik, ångrade mig &bytte. skrev sms. de ringde, gäspade och la på, ångrade mig. vred &vände. ringde ett samtal,. la på &ångrade mig.

vilken riktigt värdelös kväll.
det är bara mitt fel.

fett med CSI,

står och åskådar min kropp i spegeln för att något känns annorlunda & ser att jag fått en rumpa för första gången i mitt liv. och kollar jag lite längre upp ser jag även att de tillkommit en riktig kontorsmage. en sitta-still-på-jobbet-mage. de är verkligen inte okej! som tröst &svek gick jag och införskaffade mig en tjocktröja idag som jag hoppas kan dölja magen tills den gått tillbaka till sitt riktiga ja-igen. kanske till och med kan använda den ikväll när jag sitter i min ensamhet &kollar på tv medans mö är på uppdrag hos CSI. ja, whynot?




...

Måste bara berätta att jag tycker om min sambo väldigt mycket,

/

du är riktigt så vacker får jag titta på dig?

apropå ingenting..
men gud vilken bra start på den här veckan!
åkte till jobbet som vanligt men jobbade bara sex timmar idag för att sedan åka vidare och fixa massa saker till mitt företag. ja, jag kommer bli egenföretagare i september. &allt känns så himla kul! längtar som tusan.



jag vill känna att jag lever,



jag ropar weeei. helgen har varit nästintill bäst sen efter grekland. dock har jag saknat min mö superdupermycket &hade hoppats på att komma hem och mötas av en bamsekram. men de va lika svårt som att bjuda in nelson mandela på en fest. nej. mö är ju på IKEA &shoppar. så här sitter jag &kollat på en otroligt dålig film på 4an. ska försöka undvika den genom att koka ihop något att äta.


längst fram i taxin,

nu har jag anlänt till elisa.
hon städar, jag dunkar 'längst fram i taxin'.
ikväll blir det fest &dj konsert. hennes kompis ska vara dj på en klubb så vi ska klubba ikväll. nu ska vi korka upp vinet och get wejsted! ha en bra helg. imorgon kommer jag va död så bloggen är stängd. puss


kebab


Jag tänker inte bara sitta här å vänta på att bli kysst..

Idag hade vi allsång här på tunbyvägen. Lena ph det är grejjer de. Vi funderar på att starta ett coverband till hennes ära! Kan bli en å annan Sven-ingvars dänga också om folk tycker det blir för enformigt. Självklart tar vi även emot förslag från våra fans, så vad vill ni höra? Vi kan allt & lite till

DEBBELMACKA!

ahmen vafan de kan inte bli bättre. en favvo tjej och två favvo killar ikväll. DUBBELMACKA! ska äta tacos med mö samtidigt som vi kollar på mina favvokillar på skansen måns &anton. weei. bättre tisdag går väl inte?


puss

inte vad jag hade tänkt mig,

efter jobbet tog jag en tripp ner på stan för spaning av kläder men kom just hem med ett par nya skor från barnavdelningen &en tidning på måns!


om sanningen ska fram,

det slog mig precis att de jag försökt dölja med att inte vara bakfull är väldigt tydligt nu. ligger med ett paket ipren bredvid mig, luktar svett, sminket har runnit från ögonen efter att ha gnuggat dom ett antal gånger för att inte somna. magen kurrar &kläderna stinker. skulle behöva göra något åt de, men jag ligger väldigt skönt i mös soffa med fönstret vidöppet mot mig (frisk luft) och tjocka kuddar som huvudet sjunker ner i. jag klagar inte!


golv, sunes jul &varmt vatten

sitter i soffan &lyssnar på min kurrande mage. jag behöver bara kolla åt höger så ser jag mö. hon ligger på golvet och sover. för igårkväll kunde inte jag sova, kändes som jag hade andnöd. halv två gick mö upp och gjorde varmt vatten till mig. sen satte vi igång sunes jul och drog ut sängen i hallen. sov som en stock inatt. men känner att nacken är lite stel..


vatten=whisky

så jävla mycket vatten var det då inte. mer whisky.
vi har precis kollat på 'water for elephants'. samtidigt som jag sprutat i mig massa nässpray &ätit fyra glasspinnar. hade riktigt dåliga förväntningar på den filmen, men jag måste säga att den fAKTISKT var jätte bra. mö har tvinga mig att se den i flera veckor &idag fick hon sin vilja igenom. och jag kan med handen på hjärtat rekomendera den.


superclean,

jag såg precis att vi har nog allt man behöver för att bli ren. &appropå de ska jag sätta mig och kolla på första säsongen av weeds.


Nu har hon äntligen..

somnat, min stackars sambo!

Tänkte bara säga krya på dig! (och ge fan i att smitta mig)


varje gång är den andra olik,

vi kom på att varje gång vi är och handlar ska vi köpa något vi aldrig köpt förut eller vet vad det är för något. &jag ska säga till er att det var riktigt kul att gå och kolla vad det finns i affären. annars köper man bara de vanliga och går och betalar. men vi gick verkligen in för dethär och kollade noggrant på olika hyllor. idag kom vi hem med svarta bönor &tonfisk express med pasta. varje gång är den andra olik,


nu har jag hittat knappen,

de blev en jäkla fart på min dator när jag hittade inställningarna för högsta volym &att kunna ställa in den på live uppträdanden. har tidigare haft datorn tätt intill örat eller använt mina hörlurar för att kunna kolla på program &klipp från youtube. men nuså!! efter tre år med den här datorn har jag hittat knappfan!

snart ska jag slänga in lite tvätt &sedan bär det av till ica för att storhandla. kan inte leva på tonfisk hela veckan. de blir för torrt. &fett med glass tänker jag köpa idag. önskar glassbilen åkte förbi idag. då hade jag köpt de med alla sorter. mummmmsit.


skrock är inte bara skrock, de är sanningen bakom,

det finns nog ingenstans där det inte gör ont på min kropp just nu. har ONT! &jag är helt ledlös. ja, det är synd om mig! men efter veggohamburgare, pommes och bea tillsammans med allsång på skansen hoppas jag på att kvällen kommer kännas bättre tillsammans med min mö. det var bara för jag sa till mö att jag inte varit sjuk på evigheter som jag blev sjuk. man måste tro på att 'peppar peppar ta i trä' fungerar.  för det var första gången jag inte gjorde den och vips så blev jag sjuk. skrock är inte bara skrock, de är sanningen bakom.


håller tummarna för att världen är på min sida idag,

amagad vad jag är trött idag.
smyger in morgonen med att läsa pär lernströms gamla blogg samtidigt som jag pendlar mellan att ta samtal på jobbet. känns som en riktigt tung dag idag. kan vara att jag inte fick så mycket energi igår då vi endast åt en gång på kvällen, varav en pizza. plus att det känns som en sjukdom är påväg att lägga ägg i min kropp. får äta strepsil idag för att lindra hals-ontet. kan det bero på att jag frös ihjäl på krogen? de är inte okej att frysa så mycket.. det är inte en varm sommar i sverige! tycker vi borde åka tillbaka till grekland nu.



okej, hoppas denna dag går fort!!
jojjs

RSS 2.0